SM Consulta проведе семинар в гр. Враца на тема „Софтуерни решения за управление на бизнеса и възможности за тяхното еврофинансиране“

SM Consulta проведе семинар в гр. Враца на тема „Софтуерни решения за управление на бизнеса и възможности за тяхното еврофинансиране“
18_SM_Consulta_Seminar_Software_Vraca_2016-1024x750

Семинар на тема Софтуерни решения за управление на бизнеса и възможности за тяхното еврофинансиране проведе на 8 юни 2016 г. в гр. Враца екипът на SM Consulta.

Семинарът е първия от двата планирани семинари на територията на Северозападния район, съответно в гр. Враца и гр. Плевен.

Семинара откри Светла Манолова, управител на SM Consulta с кратко представяне на компанията. Тя представи и различните софтуерни продукти за управление на бизнес процесите чрез софтуерна автоматизация на предприятието (CRM, ERP, APS), които SM Consulta предлага на пазара в качеството си на оторизиран партньор на водещи международни компании като Microsoft, Preactor International (Компания на Siemens), Infor, Epicor и IDEA Caseware.

На семинара присъстваше и Консултант по Европейски програми, който представи възможността за финансиране на софтуерни системи за управление на бизнеса по предстоящата процедура по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, а именно „Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП“. Той запозна присъстващите с критериите за допустимост на кандидатите по процедурата, както и с допустимите за финансиране дейности и разходи по проектите.

На събитието присъстваха представители на фирми от районите на Видин, Враца и Монтана.

Споделете в:
Share on facebook
Facebook
Share on email
  Email    
Share on linkedin
LinkedIn
Wonderful Holiday season!

Wonderful Holiday season!

Happy holidays and most of all – thank you for your…
Microsoft 365 - нова ера за дигитализация на Вашия бизнес

Microsoft 365 - нова ера за дигитализация...

Искате ли да бъдете по-продуктивни и защитени, като повишите сътрудничеството в…
Стартиране на тестове за обмен на данни за количества електрическа енергия по периоди на сетълмент

Стартиране на тестове за обмен на данни...

Ние от СМ Консулта ЕООД се подготвяме за предстоящите промени и…