Консултиране

Консултиране

Помагаме Ви да изберете софтуерна система на базата на информиран избор

Взимането на решение за избор и внедряване на готов софтуерен продукт или разработка на специализирана система е от ключово значение за успешната дигитална трансформация на Вашия бизнес. Нашите консултанти и ИТ специалисти ще Ви помогнат да направите правилния избор спрямо вашите специфични потребности, да дефинирате изискванията си под формата на спецификация, да обмислите добре решението си и да планирате внедряването на бъдещата си система с минимален риск от провал.

Бизнес анализ

Ние ще анализираме Вашите специфични бизнес процеси и ще Ви посъветваме как да ги оптимизирате, така че да постигнете целите си, използвайки най-подходящото софтуерно решение.

IT Outsourcing

Вие сте ИТ компания и търсите помощ при развоя на софтуерни системи или ИТ консултантски услуги за вашите клиенти?

Ние можем да поемем всички или част от дейностите по софтуерната разработка на проектите Ви, както и услугите по поддръжка на Вашите клиенти.

Управление на проекти

Решаващо значение за успеха на сложни ИТ проекти е правилното планиране, организация и контрол на ресурсите. Ние ще се погрижим за управлението на вашия проект през целия жизнен цикъл, базирано на най-добрите практики и ще гарантираме рентабилност, качество на изпълнение и постигане на проектните цели – на време и в рамките на бюджета.

Дизайн и проектиране на системи

Ключов етап от разработката на системата е нейното проектиране и дизайн на потребителския интерфейс. Имате нужда от изграждане на софтуерна архитектура и иновативен дизайн със съвременни технологии?

Нашите ИТ разработчици ще намерят най-доброто решение за Вас.

Имате въпроси?

Ние можем да помогнем в избора на правилното решение за автоматизация на Вашите бизнес процеси.

mail_2

Отзиви

“С помощта на внедрената ERP система Microsoft Dynamics NAV в МИМ България е постигнат ефект на оптимизация на управленските, производствени, логистични, търговски процеси в компанията.”
Изпълнителен директор, МИМ България
“Чрез Microsoft Dynamics CRM оптимизирахме отчетността и контрола в компанията, цялостният бизнес процес и сведохме до минимум дейностите по двойно въвеждане на данните.”
Георги Костадинов
Финансов Мениджър, Менпауър България
"Благодарение на модулите за планиране и управление на производството и бар-код решение за отчитане на операциите с мобилни устройства се възползваме от всички предимства на Epicor iScala за интегрирано управление на ресурсите на предприятието."
Паулина Пандова
Финансов Мениджър, Средна Гора
"Система Epicor iScala е неоценима за компания като нашата, тъй като предоставя всички необходими средства за интензивна работа на международния пазар и е напълно локализирана според изискванията на местното законодателство и нормативи."
Силвия Йорданова
Финансов мениджър, АДМ България Трейдинг
"Система Epicor iScala е особено важна за осъществяване на основни наши дейности: търговските ни операции в страната, бързото обслужване на многобройните ни клиенти и ефективна комуникация с централния офис и чуждестранните ни партньори."
Искрен Иванов
Мениджър Планиране на доставките, Синджента България