За СМ Консулта

За СМ Консулта

Вашият доверен IT партньор

Основана през 1998 г., СМ Консулта е изцяло българска компания, работеща в областта на информационните технологии и софтуерните приложения за управление на бизнеса. Компанията предоставя услуги по IT консултиране, внедряване, развой и поддръжка на софтуерни системи.

Правилният избор по пътя към дигитална трансформация

Със своя дългогодишен опит във внедряването на готови софтуерни решения за управление на бизнеса (ERP, CRM, APS, WMS, BI и др.) и развоя на специфични софтуерни системи по клиентски изисквания в различни по големина и тип компании, СМ Консулта може да ви помогне по пътя към дигитална трансформация на вашата компания. Помогнали сме на десетки компании да оптимизират и автоматизират своите бизнес процеси и да повишат ефективността си, както същевременно сме изградили дългосрочни партньорски отношения с тях, изградени на взаимно доверие и подкрепа.

Дългогодишен и устойчив растеж

Нашите партньори

СМ Консулта предоставя на своите клиенти софтуерни решения от серията Microsoft Dynamics, включваща ERP и CRM приложения за управление на бизнеса. Microsoft Corporation е американска компания, основана през 1975 г. и развиваща дейност в областта на компютърните технологии и разработката на софтуер.

СМ Консулта е партньор на Epicor от 2002 г. и е единствения официален партньор и дистрибутор на Epicor iScala ERP за България. Epicor е американска софтуерна компания, основана през 1972 г. и предоставяща индустриално насочени софтуерни продукти за управление на бизнеса. Днес повече от 20 000 клиента в 150 страни по света, разчитат на решенията на Epicor за управление на бизнеса си.

СМ Консулта е партньор на Infor от 1998 г. и е единствения официален партньор и дистрибутор на Infor LN ERP за България (преди познат като Baan ERP). Infor е глобален лидер в предоставянето на софтуерни продукти за средни и големи компании. Компанията е основана през 1978 г. и разполага с офиси в 47 държави и екип от 17 000 служителя. Клиентите на компанията са над 68 000 и са разположени в 170 страни по света.

Нашите членства

СМ Консулта е компания-член на БАИТ от 2009 г. Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) е най-голямата, най-представителна и влиятелна браншова организация в сферата на информационните и комуникационни технологии в България.

СМ Консулта е компания-член на Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) от 2018 г. ГБИТК е първият и основен партньор на представителите на германската икономика в България. ГБИТК е най-голямата двустранна камара в България и една от 120-те германски външнотърговски камари по целия свят.

Eкип, на който да се доверите

На ваше разположение е високо квалифициран и опитен екип от IT специалисти, софтуерни разработчици и CRM/ERP консултанти. Можете да ни се доверите, защото обичаме работата си и вярваме в предоставянето на услуги и решения с висока добавена стойност за нашите клиенти.

Търсим хора като вас!

Ако искате да кандидатствате за работа при нас, но не виждате правилна за Вас позиция, изпратете ни Вашето CV.

Ние държим на качеството

СМ Консулта е сертифицирана в съответствие с изискванията на следните стандарти:

  • Стандарт за управление на качеството – БДС EN ISO 9001:2015
  • Стандарт за управление на сигурността на информацията – ISO/IEC 27001:2013, с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие по проект 4МС-05-62/27.04.2012 г.

Декларацията на ръководството за политиката по информационна сигурност може да намерите ТУК