SM Consulta проведе семинар на тема „По-високи продажби и по-ефективен маркетинг с Microsoft Dynamics CRM 2016“

SM Consulta проведе семинар на тема „По-високи продажби и по-ефективен маркетинг с Microsoft Dynamics CRM 2016“
17_SMConsulta_Seminar_Microsoft_CRM_2016

Семинар на тема „По-високи продажби и по-ефективен маркетинг с Microsoft Dynamics CRM 2016“ проведе на 24 март в София екипът на SM Consulta, съвместно с Microsoft Bulgaria.

Семинара откри Светла Манолова, управител на SM Consulta. Тя представи накратко компанията организатор и въведе гостите в основните рамки на последващите теми.

Милен Манчев, търговски директор Microsoft Business Solutions, запозна присъстващите с различните варианти за закупуване на CRM системи и представи конкретни данни в отговор на въпроса „Защо Microsoft Dynamics CRM e лидер в света?“.

Консултанти на SM Consulta демонстрираха новостите и приложението на Microsoft Dynamics CRM 2016 в различни сектори на икономиката. Също така бяха разиграни различни сценарии за това, как с помощта на софтуерното решение фирмите могат да повишат продажбите си, да направят маркетинговите си кампании по-ефективни и да автоматизират процесите по обслужване на клиентите си.

Профилът на аудиторията включваше управители и собственици на компании, търговски мениджъри, маркетинг мениджъри, продуктови мениджъри, мениджъри бизнес развитие и специалисти, представители на фирми, работещи в различни сектори на икономиката.

Събитието завърши с работен обяд, на който присъстващите имаха възможност да се запознаят и да обсъдят различни възможности за сътрудничество.

Споделете в:
Share on facebook
Facebook
Share on email
  Email    
Share on linkedin
LinkedIn
Wonderful Holiday season!

Wonderful Holiday season!

Happy holidays and most of all – thank you for your…
Microsoft 365 - нова ера за дигитализация на Вашия бизнес

Microsoft 365 - нова ера за дигитализация...

Искате ли да бъдете по-продуктивни и защитени, като повишите сътрудничеството в…
Стартиране на тестове за обмен на данни за количества електрическа енергия по периоди на сетълмент

Стартиране на тестове за обмен на данни...

Ние от СМ Консулта ЕООД се подготвяме за предстоящите промени и…