Adobe и Microsoft – Партньори!

Adobe и Microsoft – Партньори!
adobe_microsoft_fix

Adobe и Microsoft сключват партньорство за увеличаване ангажираността на потребителите чрез подобряване на продажбите, услугите и маркетинг активностите!

На Adobe Summit в Лондон (годишната Европейска Дигитална Маркетингова Конференция на Adobe), Adobe и Microsoft Corp. обявиха сключването на стратегическо партньорство, което ще предефинира начинът, по който компаниите управляват своите маркетинг, продажби и обслужване с оглед по-добрата ангажираност на клиентите.

Партньорството ще включва интеграция между водещото облачно решение на Adobe  Marketing Cloud Solution и най-доброто решение от CRM класа – Microsoft Dynamics CRM и ще позволява на брандовете да доставят изживяване на клиента, което да превърне интереса към продукта. Идеята е, потребителят да бъде ангажиран през всички етапи от клиентския life cycle – от първоначалния допир с решението и последващото му придобиване, до задържането на клиента и изграждането на потребителска лоялност.

Чрез тази нова интеграция ще изчезнат досегашните негативни усещания у потребителите при традиционните продажби, маркетинг и практиките при следпродажбено обслужване. 

Microsoft Dynamics Marketing, интегрираното решение на Microsoft за управление на маркетинга, включва множество маркетинг функционалности и сега те се допълват към Adobe Marketing Cloud решението, с цел да се предостави допълнителна стойност за потребителите.

Това партньорство предлага на потребителите възможности за:

  • Интегриране на усилията по продажби и маркетинг, чрез изследване ауидиториите и поведението им, което предопределя продажбените послания, спомага за идентифицирането на продажбени възможности и генерира добри потенциални възможности за сключване на сделки.
  • Откриване на аудиторя с висок потенциал и отправяне на офертни предложения в реално време през уебсайт или таргетирана реклама.
  • Комбинира данни за поведението на потребителя в Уеб с други данни като налична история на покупки, лоялност и история от проведени разговори,  не само за да се идентифицира на какъв потребителски етап е клиентът, но и да предостави правилното послание към него в правилното време, било то в Уеб, и-мейл или мобилно известие. 

И двете компании обмислят разширяване на своето сътрудничество и в други области в бъдеще.

 

Споделете в:
Share on facebook
Facebook
Share on email
  Email    
Share on linkedin
LinkedIn
Университетите с електронна главна книга

Университетите с електронна главна книга

Бъдете от креативните и иновативните университети, които поддържат електронизация на учебния…
Готови за Етап 2 от Инструкция по чл. 88, ал. 3 от ПТЕЕ

Готови за Етап 2 от Инструкция по...

След успешното въвеждане на Етап 1 от Инструкцията по чл. 88,…
Oфициален коктейл по повод откриването на новите сграда и свръхмодерен студиен комплекс на Нова Броудкастинг Груп

Oфициален коктейл по повод откриването на новите...

Вторник вечер се проведе официален коктейл по случай откриването на новата…