СМ Консулта проведе семинар за HR мениджъри и специалисти

СМ Консулта проведе семинар за HR мениджъри и специалисти
News_HR

Водещият системен интегратор на бизнес софтуер СМ Консулта проведе семинар на тема „Управление на човешките ресурси чрез Microsoft Dynamics CRM”. Партньори в провеждането на събитието бяха софтуерният гигант Microsoft Bulgaria и лидерa в областта на одита, данъчните и финансовите консултации и сделки Ernst and Young Bulgaria.

Събитието бе посрещнато с изключително голям интерес от агенциите за подбор на кадри. Сред присъстващите също се открояваха HR Мениджъри и специалисти в сферата на производството, инженеринга, банковия и финансов бизнес, фармацевтичния сектор и услугите.

Семинарът бе открит от Светла Манолова, управител на SM Consulta и Милен Манчев, Търговски директор Dynamics, Microsoft. Те представиха накратко компаниите – организатори и въведоха гостите в основните рамки на последващите теми, чиято цел бе да се покаже как IT технологиите подобряват ефективността в работата на HR мениджърите и специалистите.

Диана Стоева, HR мениджър от Microsoft запозна присъстващите с актуални тенденции и добри практики от сферата на управлението на хора. Диана постави акцент върху гъвкавия и информиран стил на работа на един съвременнен HR професионалист.

Таня Стивасарева, Адвокат в адвокатско съдружие Ernst and Young представи на гостите правните аспекти при подбора на персонал. В нейната тема бяха коментирани важни теми, свързани със спецификите при защита на личните данни. Таня акцентира върху проблема с дискриминацията при подбора на кадри – тема, която повдигна множество дискусии и въпроси сред присъстващите.

Милен Манчев, Търговски Директор Dynamics Microsoft направи въведедение в IT технологиите, в часност Dynamics CRM системата. Милен запозна присъсващите със софтуера за управление на взаимоотношенията с клиентите и постави акцент върху функционалностите на софтуера, като представи някои основни инструменти свързани с управлението на човешките ресурси.

Нина Милчева и Стояна Даскалова, Старши консултанти в СМ Консулта, демонстрираха Microsoft Dynamics CRM системата. Те поставиха акцент върху обхвата, гъвкавостта и функционалностите на CRM в контекста на HR бизнеса – как системата ефективно помага на HR професионалиста при подбора, провеждането на интервюта, извършването на обучения и управлението на талантите.

Събитието завърши с работен обяд, на който присъстващите имаха възможност да се запознаят и да обсъдят различни възможности за сътрудничество.

Споделете в:
Share on facebook
Facebook
Share on email
  Email    
Share on linkedin
LinkedIn
Oфициален коктейл по повод откриването на новите сграда и свръхмодерен студиен комплекс на Нова Броудкастинг Груп

Oфициален коктейл по повод откриването на новите...

Вторник вечер се проведе официален коктейл по случай откриването на новата…
Wonderful Holiday season!

Wonderful Holiday season!

Happy holidays and most of all – thank you for your…
Microsoft 365 - нова ера за дигитализация на Вашия бизнес

Microsoft 365 - нова ера за дигитализация...

Искате ли да бъдете по-продуктивни и защитени, като повишите сътрудничеството в…