SM Consulta ще проведе уъркшоп на тема „Дигитално управление на отношенията с пациентите с Microsoft Dynamics CRM 2016“

SM Consulta ще проведе уъркшоп на тема „Дигитално управление на отношенията с пациентите с Microsoft Dynamics CRM 2016“
20_SM_Consulta_MSCRM_Workshop_Front_Picture

Екипът на SM Consulta организира уъркшоп на тема: „Дигитално управление на отношенията с пациентите с Microsoft Dynamics CRM 2016“.
Уъркшопът е предназначен за: Управители/Собственици на клиники и специализирани кабинети; Лекари, Зъболекари, Дерматолози, Пластични хирурзи, Офталмолози; Маркетинг мениджъри; Мениджъри Бизнес развитие; Специалисти.
По време на уъркшопа ще бъдат представени възможностите и приложението на Microsoft Dynamics CRM 2016 в сферата на здравеопазването. На присъстващите ще бъде демонстрирано как могат да управляват медицинската си практика чрез софтуерна автоматизация на работните процеси, как да подобрят обслужването на пациентите си и как да направят маркетинговите си кампании по-ефективни.
Уъркшопът ще се проведе в гр. София, бул. „България“ №102, Бизнес център „Беллиссимо“, ет. 1 като желаещите да присъстват имат възможност да избират между две възможни дати: 28.10.2016 г. или 04.11.2016 г. Стартираме в 08.30 ч. на чаша ароматно кафе и ще продължим до 11.30 ч.
Участието е безплатно, но изисква предварителна регистрация поради ограничения брой на местата в залата. Очакваме регистрациите Ви до 26.10.2016 за първата възможна дата и до 02.11.2016 за втората възможна дата на тел. 02/958 99 49 или на seminar@smcon.com.

Споделете в:
Share on facebook
Facebook
Share on email
  Email    
Share on linkedin
LinkedIn
СМ Консулта проведе семинар в гр. Враца на тема „Софтуерни решения за управление на бизнеса и възможности за тяхното еврофинансиране“

СМ Консулта проведе семинар в гр. Враца...

Семинар на тема „Софтуерни решения за управление на бизнеса и възможности…
Представител на СМ Консулта ще вземе участие в съвместен семинар, насочен към производствения сектор

Представител на СМ Консулта ще вземе участие...

Светла Манолова, Управител на СМ Консулта, ще вземе участие в съвместния…