СМ Консулта проведе семинар в гр. Враца на тема „Софтуерни решения за управление на бизнеса и възможности за тяхното еврофинансиране“

СМ Консулта проведе семинар в гр. Враца на тема „Софтуерни решения за управление на бизнеса и възможности за тяхното еврофинансиране“
18_SM_Consulta_Seminar_Software_Vraca_2016-1024x750

Семинар на тема Софтуерни решения за управление на бизнеса и възможности за тяхното еврофинансиране проведе на 8 юни 2016 г. в гр. Враца екипът на СМ Консулта.

Семинарът е първия от двата планирани семинари на територията на Северозападния район, съответно в гр. Враца и гр. Плевен.

Семинарът откри Светла Манолова, управител на СМ Консулта, с кратко представяне на компанията. Тя представи и различните софтуерни продукти за управление на бизнес процесите чрез софтуерна автоматизация на предприятието (CRM, ERP, APS), които СМ Консулта предлага на пазара в качеството си на оторизиран партньор на водещи международни компании като Microsoft, Preactor International (Компания на Siemens), Infor, Epicor и IDEA Caseware.

На семинара присъстваше и консултант по Европейски програми, който представи възможността за финансиране на софтуерни системи за управление на бизнеса по предстоящата процедура по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, а именно „Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП“. Той запозна присъстващите с критериите за допустимост на кандидатите по процедурата, както и с допустимите за финансиране дейности и разходи по проектите.

На събитието присъстваха представители на фирми от районите на Видин, Враца и Монтана.

Споделете в:
Share on facebook
Facebook
Share on email
  Email    
Share on linkedin
LinkedIn
Представител на СМ Консулта ще вземе участие в съвместен семинар, насочен към производствения сектор

Представител на СМ Консулта ще вземе участие...

Светла Манолова, Управител на СМ Консулта, ще вземе участие в съвместния…
SM Consulta ще проведе уъркшоп на тема „Дигитално управление на отношенията с пациентите с Microsoft Dynamics CRM 2016“

SM Consulta ще проведе уъркшоп на тема...

Екипът на SM Consulta организира уъркшоп на тема: „Дигитално управление на…